שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מכינים אספרגוס PDF הדפסה דוא
מתכונים - פטנטים וטיפים לבישול ולאפיה

אופן ההכנה:

 

לפני הבישול יש לקצוץ לאספרגוס את החלק התחתון, העצי, ובעזרת קלפן להסיר את השכבה הראשונה של הגזע. הקלפן צריך לנוע מהראש לכיוון הזנב אספרגוס מבשלים בעמידה, כשראשו מציץ מהמים. אם אין סיר מיוחד, אפשר לבשל בסיר אחר, בלבד שיהיה גבוה. צוררים את כמות האספרגוס הרצויה וקושרים בחוט או ברפיה. מעמידים את הצרור הקשור בסיר שבו רותחים מים מומלחים. לא מכניסים אספרגוס למים קרים. אף פעם. תמיד למים רותחים. מבשלים בין חמש לעשר דקות (תלוי בעובי הירק). בודקים את מצבו בעזרת קיסם. כשדוקרים את הגזע הקיסם צריך להיתקל בהתנגדות, אבל לחדור.



חפשו מתכון נוסף: