מתכונים -
כללי
|
רכיבים:
3 ביצים מקושקשות 4- 5 גבעולי שמיר קצוצים דק דק 3 כפות שמן 2 כוסות קמח שמן
אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל הרכיבים ובוחשים היטב, עד שמתקבלת עיסה ללא גושים במרקם של שמנת מתוקה (לפני הקצפה). 2. מחממים מחבת עם כף שמן. 3. בעזרת מצקת קטנה יוצקים מעט מן התערובת על המחבת ומנערים את המחבת כדי שהעיסה תתפזר מסביב. 4. בעזרת מרית הופכים לצד השני. (החביתיות צריכות להיות דקיקות ביותר ולכן לא לשפוך הרבה למחבת). 5. לוקחים בכל פעם 3-4 חביתיות, מגלגלים יחד וחותכים בעזרת סכין חדה לרצועות דקיקות.
|
|