שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מכינים ארטישוק ירושלמי PDF הדפסה דוא
מתכונים - צמחוני

רכיבים:

 

½ קילו ארטישוק ירושלמי מקולף ונקי
3 כפות דבש
10 שיני שום שלמות
¼ כוס שמן זית
½ כוס שקדים (אני אוהבת טבעיים, עם הקליפה)
מלח גס לפי הטעם
3 גבעולי רוזמרין

 

אופן ההכנה:

 

1. מחממים תנור ל-200 מעלות.

2. מניחים על התבנית את הארטישוק המקולף (אם מדובר בשורשים גדולים, חותכים לחתיכות גסות), ובין לבין מסדרים את שיני השום והשקדים.

3. מפזרים מלח גס ופלפל שחור טחון, יוצקים שמן זית ומטפטפים דבש.

4. מניחים מלמעלה את עלי הרוזמרין, מכסים בנייר כסף ואופים חצי שעה.



חפשו מתכון נוסף: