מתכונים -
צמחוני
|
רכיבים:
1 קופסת מחית ערמונים מתוקה (כ- 400 גרם) 1 מכל שמנת מתוקה 2 כפות אבקת סוכר 2 כפות ליקר קפה 50 גרם אגוזי מלך קצוצים
אופן ההכנה:
1. מניחים את מחית הערמונים בקערה ומערבבים עד שמתקבל ממרח רך. 2. מקציפים את השמנת עם אבקת הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה. מקפלים אותה במחית הערמונים ומוסיפים את הליקר ו- 4\3 מכמות האגוזים הקצוצים. 3. מעבירים לגביעים ומקשטים כל גביע באגוזים הקצוצים שנותרו.
|
|