שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
עוף מצופה פירורים PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר

רכיבים:

 

עוף אחד (או 4 כרעיים)

7 כפות פירורים (רגילים ולא מוזהבים או מתובלים)

1 כף קורנפלור

1 כף קמח

¾ כפית פפריקה

¼ כפית פלפל שחור

¼ כפית מלח

¼ כפית סוכר

¼ כפית אבקת שום

מעט פפריקה חריפה

אופציה: שומשום או שבבי בצל


אופן ההכנה:


1. שמים את כל המרכיבים ומטלטלים בתוך שקית נילון/שקית קוקיז, עד שהעוף מצופה כולו, או הופכים בתוך קערה עמוקה מלאה בתערובת.

2. מוציאים משקית הניילון / קוקיז , מניחים על גבי תבנית האפייה ואופים 60 דקות בתנור, בחום של 200 מעלות.



חפשו מתכון נוסף: