שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מכינים בקלאווה PDF הדפסה דוא
מתכונים - קינוחים ומנות אחרונות



רכיבים:

 

350-300 גרם תערובת שקדים, פסטוקים, בוטנים ואגוזים

2 כפות דבש (להוסיף לתערובת הנ”ל)

קינמון

בצק פילאס

½ כוס דבש


סירופ:


½1 סוכר
1 מים
מיץ מלימון אחד

 

אופן ההכנה:

 

1. מערבבים בקערה את האגוזים, הסוכר והקינמון.
2. מביאים לרתיחה את חומרי הסירופ תוך כדי ערבוב, מנמיכים את האש, מבשלים 20 דקות ומצננים.
3. מחממים תנור ל-180 מעלות. מניחים עלה פילו על תבנית מרופדת בנייר אפייה . חוזרים על הפעולה עם שישה עלים נוספים.
4. חותכים למעוינים, ריבועים או מה שרוצים, ואופים כחצי שעה.
5. שופכים מלמעלה את הסירופ הקר, ומגישים.

 

 



חפשו מתכון נוסף: