מתכונים -
קינוחים ומנות אחרונות
|
רכיבים:
350-300 גרם תערובת שקדים, פסטוקים, בוטנים ואגוזים
2 כפות דבש (להוסיף לתערובת הנ”ל)
קינמון
בצק פילאס
½ כוס דבש
סירופ:
½1 סוכר 1 מים מיץ מלימון אחד
אופן ההכנה:
1. מערבבים בקערה את האגוזים, הסוכר והקינמון. 2. מביאים לרתיחה את חומרי הסירופ תוך כדי ערבוב, מנמיכים את האש, מבשלים 20 דקות ומצננים. 3. מחממים תנור ל-180 מעלות. מניחים עלה פילו על תבנית מרופדת בנייר אפייה . חוזרים על הפעולה עם שישה עלים נוספים. 4. חותכים למעוינים, ריבועים או מה שרוצים, ואופים כחצי שעה. 5. שופכים מלמעלה את הסירופ הקר, ומגישים.
|
|