מתכונים -
בשר
|
רכיבים:
½ ק"ג ירך עוף, טחון, עם העור ½ ק"ג חזה עוף טחון 250 גרם שומן עוף טחון 4 בצלים גדולים, מגוררים על פומפייה עם המיץ 600 גרם קמח חומוס (להשיג בחנויות טבע) 1 כף הל שטוחה 1 כף מלח שטוחה 1 כף פלפל לבן שטוחה ½ כפית כורכום 3 ליטר מים 4 כפות אבקת מרק עוף
אופן ההכנה:
1. בקערה מערבבים עוף טחון ושומן. 2. מוסיפים בצל, קמח חומוס ותבלינים. מניחים את העיסה במקרר לפחות לשעתיים. 3. מכינים מרק: מערבבים אבקת מרק עם מים ומרתיחים. 4. יוצרים כדורים בגודל כדור טניס מהעיסה המקוררת, ומבשלים במרק במשך כחצי שעה.
|
|