מתכונים -
צמחוני
|
רכיבים:
2 עגבניות 1 בצל 3 יני שום חציל , קלוף וחתוך לקוביות 2 גזרים, חתוכים לקוביות ½ שורש פטרוזיליה ½ ראש סלרי פלפל אדום, חתוך לקוביות גמבה, חתוכה לקוביות קישוא 100 גרם רסק עגבניות מלח ופלפל לפי הטעם
1.מטגנים את הבצל עד שקצת מזהיב מוסיפים את שיני השום הכתושות ואת כל הירקות ומערבבים.
2.מכסים את הסיר ומאיידים כ-10 דק' תוך ערבוב ושמירה שלא ישרף.
3.מוסיפים את התבלינים ורסק העגבניות עם מעט מים ומערבבים .
4.מבשלים כ-10 דק' נוספות עד שירקות השורשים רכים למגע מזלג.
5.מוסיפים מים עם חסר (אסור שהמים יעברו את גובה הירקות).
|
|