שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
צ'יבורקי - בצק ממולא בבשר PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר

רכיבים:


 

למילוי הבשר:


בשר בקר רזה 700 ג"ר

2 בצלים גדולים קצוצים דק מאוד

6 שיני שום כתושות

מלח ופלפל שחור

גרגירי כוסברה טחונים

מעט פלפל שטה חריף טחון


לבצק:


1 ק"ג קמח

2 ביצים

מעט מלח

3 כפות שמן

ניתן להוסיף בהדרגה לפי הצורך 2 כוסות סודה לשתיה


אופן ההכנה:


1. מערבבים את כל החומרים יחדיו ומוסיפים בהדרגה עד ½ כוס מים עד לספיגה מוחלטת. מניחים את הבשר למספר שעות במקרר לספיגת הטעמים.

2. לשים את כל החומרים יחד עד ליצירת בצק חלק , (במידת הצורך ניתן להוסיף בהדרגה קמח).

3. נותנים לבצק לנוח במשך כ 15 דקות ויוצרים כדורים קטנים, (קצת יותר גדולים מגודל של מכדור פינג פונג).

4.שוב נותנים לבצק לנוח כ 10 דקות נוספות ומתחילים את תהליך ההכנה. בעזרת מערוך משטחים את.כדורי הבצק לעלה עגול לא עבה ולא דק במיוחד. 5. שמים כף וחצי ממלית הבשר על החצי הראשון של הבצק , סוגרים את החצי השני ויוצרים צורה של חצי ירח.

6. מהדקים את שולי הבצק היטב בעזרת מזלג או גלגלת משוננת ומטגנים בשמן עמוק וחם.



חפשו מתכון נוסף: