מתכונים -
סנדוויצ'ים
|
רכיבים:
1 לחם ג'בטה
4 פרוסות נקניק פסטרמה. מומלץ: חזה אווז, פסטרמה דבש, רוסטביף, קורנדביף.
רטבים:
רוטב שום
צ'ילי מתוק
צ'ילי חריף
פסטו
אלף האיים
חרדל (לא חובה)
ירקות:
חסה
עגבנייה
בצל
אופן ההכנה:
1. פותחים את הג'פטה, מורחים את הרטבים ואז את הירקות. לאחר מכן שמים את הנקניקים. 2. מכניסים לטוסטר (עדיף אלו עם הברזל כי צריך " ללחוץ" על הטוסט מידיי פעם).
3. לאחר 6 שדות, מוציאים.
|
|