שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מכינים טורטליני PDF הדפסה דוא
מתכונים - פסטה

טורטליני ברוטב שמנת ופטריות.

 

רכיבים:


2 חבילות טורטליני.  במידה ולא בנמצא, ניתן להשתמש ב 250 גרם של איטריות רחבות

50 גרם חמאה

250 גרם פטריות טריות פרוסות

1 שמנת מתוקה

1 שמנת חמוצה

150 גרם גבינת פרמזן מגוררת (100 גרם לתוך הרוטב את השאר מפזרים מעל)

מלח

פלפל שחור

2 שיני שום

 


אופן הכנה:


1. מבשלים את הטורטליני /אינטריות מים עם מלח מסננים ומניחים בצד.

2. ממיסים חמאה מטגנים בצל ו-2 שיני שום. מוסיפים את הפטריות החתוכות ומטגנים ביחד כ-10 דקות.

3. מוסיפים את השמנת המתוקה, החמוצה וגבינת הפרמזן ומבשלים כ- 5 דקות נוספות.

4. מערבבים את הטורטליני / אטריות עם הרוטב,  מעבירים לתבנית מפזרים מעל גבינת פרמזן.

5. מכניסים לתנור למספר דקות בודדות (שיתחמם).



חפשו מתכון נוסף: