טורטליני ברוטב שמנת ופטריות.
רכיבים:
2 חבילות טורטליני. במידה ולא בנמצא, ניתן להשתמש ב 250 גרם של איטריות רחבות
50 גרם חמאה
250 גרם פטריות טריות פרוסות
1 שמנת מתוקה
1 שמנת חמוצה
150 גרם גבינת פרמזן מגוררת (100 גרם לתוך הרוטב את השאר מפזרים מעל)
מלח
פלפל שחור
2 שיני שום
אופן הכנה:
1. מבשלים את הטורטליני /אינטריות מים עם מלח מסננים ומניחים בצד.
2. ממיסים חמאה מטגנים בצל ו-2 שיני שום. מוסיפים את הפטריות החתוכות ומטגנים ביחד כ-10 דקות.
3. מוסיפים את השמנת המתוקה, החמוצה וגבינת הפרמזן ומבשלים כ- 5 דקות נוספות.
4. מערבבים את הטורטליני / אטריות עם הרוטב, מעבירים לתבנית מפזרים מעל גבינת פרמזן.
5. מכניסים לתנור למספר דקות בודדות (שיתחמם).
|