מתכונים -
בשר
|
רכיבים:
1 ק"ג ריאות
4 כפות שמן
1 כף רסק עגבניות
1 כף חוואיג' למרק
מלח
4 כוסות מים
4 כפות כוסברה קצוצה
אופן ההכנה:
1. צולים את הריאות בגריל, משני הצדדים וחותכים לקוביות גדולות.
2. מטגנים בסיר את רסק העגבניות ב-4 כפות שמן, מוסיפים את החוואיג' למרק והריאות הצלויות. מערבבים היטב.
3. מוסיפים מים ומבשלים עד שהריאות מתרככות.
4. מוסיפים את הכוסברה ומבשלים כ- 15 דקות נוספות.
הערה: מגישים את הצלי עם תפוחי אדמה או אורז.
|
|