שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
צלעות טלה על פרחולס PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר

רכיבים:

 

1 ק"ג צלעות טלה חתוכות לפרוסות בעובי 2 ס"מ

2 כוסות עדשים שחורות

2 עגבניות חתוכות גס

2 בצלים סגולים חתוכים גס

4 שיני שום חתוכות גס

½ כוס רשאד חתוך גס

4 כפות כוסברה חתוכה גס

2 כפות עלי נענע חתוכים גס

3 ענפי בצל ירוק חתוכים גס

1/3 כוס שמן זית + 3 כף שמן זית

מיץ מ-2 לימונים

מלח ופלפל שחור טרי

ענף רוזמרין


אופן ההכנה:


1. מכניסים את העדשים לסיר, מכסים במים ומביאים לרתיחה.

2. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כרבע שעה, עד שהעדשים מתרככות.

3. שוטפים במים קרים, מסננים ומעבירים לקערה.

4. מוסיפים את יתר החומרים (פרט לצלעות ולרוזמרין) ומערבבים היטב.

5. במחבת מחממים 3 כפות שמן זית , מוסיפים את הרוזמרין ומטגנים את הצלעות.

6. מסדרים על צלחת ומגישים.



חפשו מתכון נוסף: