שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מכינים מלפפונים חמוצים במלח PDF הדפסה דוא
מתכונים - כללי

רכיבים:


1 ק'ג מלפפונים דקים קטנים קשים

2 עלי דפנה

1 כף פלפל אנגלי שלם

1 כפית פלפל שחור שלם

2-3 פלפל שאטה

צרור קטן של שמיר

מלח

מים



אופן ההכנה:


1. מסדרים את המלפפונים השטופים בצנצנת. מוסיפים תבלינים תוך כדי מילוי (חוץ מהמלח).

2. מוסיפים מעל את צרור השמיר.

3. מכינים תערובת של ליטר מים עם 4-5 כפיות מלח ומוסיפים אותה לצנצנת (מעל המלפפונים). עד שהיא מלאה עד סופה.

4. אוטמים היטב את הצנצנת ומניחים במקום חמים לכמה ימים עד שמשנה צבע ( טועמים אחד ואם עדיין יש תסיסה משאירים עוד יום).



חפשו מתכון נוסף: