מתכונים -
כללי
|
רכיבים:
1 ק'ג מלפפונים דקים קטנים קשים
2 עלי דפנה
1 כף פלפל אנגלי שלם
1 כפית פלפל שחור שלם
2-3 פלפל שאטה
צרור קטן של שמיר
מלח
מים
אופן ההכנה:
1. מסדרים את המלפפונים השטופים בצנצנת. מוסיפים תבלינים תוך כדי מילוי (חוץ מהמלח).
2. מוסיפים מעל את צרור השמיר.
3. מכינים תערובת של ליטר מים עם 4-5 כפיות מלח ומוסיפים אותה לצנצנת (מעל המלפפונים). עד שהיא מלאה עד סופה.
4. אוטמים היטב את הצנצנת ומניחים במקום חמים לכמה ימים עד שמשנה צבע ( טועמים אחד ואם עדיין יש תסיסה משאירים עוד יום).
|
|