מתכונים -
קוקטיילים ומשקאות
|
סנגריה ארגנטינאית.
רכיבים:
1 ליטר מיץ תפוזים
250 גר' סוכר לבן
¼ ליטר וודקה
¼ ליטר ג'ין
½ ליטר יין אדום
1 מקל קינמון
2 מקלות ציפורן
אופן ההכנה:
1) ממיסים בסיר את הסוכר עד שמתקבל גוון זהוב.
2) מוסיפים את מיץ התפוחים.
3) מנמיכים את האש ומוסיפים את הקינמון והציפורן.
4) מבשלים עד שהסוכר נמס.
5) מורידים מהאש ומקררים.
6) מוסיפים את היין, הוודקה והג'ין.
7) מערבבים היטב ומקררים.
|
|