מתכונים -
צמחוני
|
רכיבים:
1 כוס עדשים שחורות
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות
3 שיני שום, קצוצות דק
½ כפית פפריקה
½ כפית כמון
1 כף שמן זית
מלח
אופן ההכנה:
1. מבשלים את העדשים במים עם מעט מלח במשך 15 דקות. מסננים את העדשים בתום הבישול. שומרים בערך ½ כוס ממי הבישול.
2. שמים מעט שמן בסיר, כשמתחמם מעט מוסיפים את הפלפל, השום והתבלינים. מטגנים מעט עד שמתרכך. 3. מוסיפים לסיר את העדשים והמים. 4. מבשלים עוד כ 5 דקות על אש קטנה בסיר מכוסה. טועמים ומוסיפים מלח אם צריך.
|
|