מתכונים -
קוקטיילים ומשקאות
|
רכיבים:
1 ק"ג סוכר
1 ליטר מים
5 תפוח עץ גראנד סמית ¼ כוס מי ורדים פרסיים ( גלוב ) או מי ורדים רגילים
אופן ההכנה:
1. ממיסים את הסוכר במים על האש, ומצמצמים עד שמתקבלת כמות של כ - ½ כוס סירופ סוכר, ומניחים לזה להתקרר . 2. מגרדים את התפוחים בפומפייה גסה ומוסיפים את סירופ הסוכר המקורר . 3. מוסיפים את מי הוורדים ומכניסים למקפיא למשך שעה וחצי . 4. מערבבים ומחזירים למקפיא וחוזר חלילה עד לקבלת מרקם של ברד .
|
|