שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מכינים קאפקייקס PDF הדפסה דוא
מתכונים - עוגות

קאפקייק בננה בזיגוג חמאה ומייפל.


רכיבים:

 

1 כוס בבננה מעוכה

1 כף מיץ לימון

½1 כוסות קמח

1 כפית אבקת סודה לשתיה

¼ כפית מלח

85 גרם חמאה

1 כוס סוכר

1 ביצה גדולה

1 כפית תמצית וניל

¾ כוס ריוויון


לזיגוג:

 

115 גרם חמאה

3 כוסות אבקת סוכר

¼ כוס חלב

3 כוסות סירופ מייפל

 

 

אופן ההכנה:

 

1. בקערה אחת,  מערבבים היטב את הבננות ומיץ הלימון.

2. בקערה שניה, מערבבים את הקמח, המלח והסודה לשתיה.

3. בקערה שלישית, מקציפים את החמאה והסוכר, עד לקבלת מרקם חלק. מוסיפים את הביצה ואת תמצית הוניל.

4. מוסיפים לקערה השלישית את הריוויון ואת תכולת הקערה השניה (תערובת הקמח) ומערבבים היטב.

5. מוסיפים את תכולת הקערה הראשונה (תערובת הבננות), מערבבים הכל עד לקבלת עיסה אחידה.

6. יוצקים את התערובת לתבנית קאפקייקס ואופים במשך שעה (לערך) בטמפרטורה של 150 מעלות.

הערה: פרק זמן השהייה בתנור היא שעה לערך, או עדש שהקיסם יוצא מהקאפקייק יבש ונקי.

7. מוצאים מהתנור ומכניסים למקרר למשך ½ שעה.

 

הזיגוג:

 

1. מכניסים את החמאה לסיר קטן וממיסים אותה, עד שהיא משנה צבעה לחום מוזהב.

2. מעבירים את החמאה המומסת לקערה, מוסיפים סוכר, חלב וסירופ מייפל ומערבבים היטב, עד לקבלת תערובת חלקה.

 

הרכבת המנה:

 

1. יוצקים מרוטב הזיגוג מעל לכל קאפקייק, מוסיפים חתיכות פננה פרוסות וקינמון.

 



 

 

 

 

 

 

 



חפשו מתכון נוסף: