שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
קבב בקר PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר

רכיבים:

 

600 גרם פלדה בקר

400 גרם קשתית בקר (שפונדרה)

שיני שום כתושות

½ כפית פלפל שחור

½ כפית מלח

2 כפיות אבקת סודה מהולה בחצי כוס מים פושרים


אופן ההכנה:


1. טוחנים את הבשרים ומערבבים פנימה את כל המרכיבים למעט הסודה המהולה.

2. מוסיפים את הסודה תוך ערבוב, עוטפים ומאחסנים במקרר למשך הלילה.

3. צרים מהבשר כ 25 גלילים צרים וארוכים, מניחים על הגריל וצולים 3-4 דקות מכל צד.



חפשו מתכון נוסף: