מתכונים -
צמחוני
|
רכיבים:
1 ק"ג בוטנים (ללא קליפה)
1 כוס קמח
1 כפית אבקת קארי
2 ביצים
50 גרם שומשום
1 כפית כמון
1 כפית אבקת חילבה
מים
מלח לפי הטעם
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1. שטופים היטב את הבוטנים ומסננים את המים.
2. מערבבים אבקת קארי, אבקת כמון,חילבה, קמח, שומשום ומלח.
3. יוצקים מים ומערבבים את התערובת. חשוב לשים לב כי התערובת לא מהולה מדי במים.
4. מוסיפים את הבוטנים לתערובת. מערבבים היטב, כך שכל האגוזים יצופו בתערובת.
5. מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה את האגוזים.
6. לשמור במיכל אוורירי.
|
|