שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
קבבוני טלה PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר

רכיבים:

 

500 גרם צוואר טלה טחון גס

500 גרם כתף טלה טחון גס

5 שיני שום כתוש

בצל קצוץ דק

2 כפות פטרוזיליה קצוצה

½ כפית בהרט

מלח ופלפל

1 כף אבקת סודה מהולה ב ½ כוס מים פושרים


אופן ההכנה:


1. מערבבים את כל החומרים למעט הסודה.

2. מוסיפים את המים עם הסודה ומערבבים היטב.

3. מכסים את התערובת בניילון ושומרים במקרר למשך 4 שעות לפחות.

4. יוצרים קציצות קטנות וצולים למשך 3 דקות מכל צד.



חפשו מתכון נוסף: