מתכונים -
סלטים
|
סלט שומר ופלחי תפוח.
רכיבים:
1 תפוח עץ גרני סמיט
1 ראש שומר טרי
4 כפות מיץ לימון טרי
8 כפות שמן זית
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל
אופן ההכנה:
1. שמים את מיץ הלימון בקערה עם כפית מלח ומתחילים לזלף לקערה שמן זית תוך טריפה מהירה על מנת לקבל רוטב ויניגרט. 2. חותכים את התפוח לרצועות דקות ושמים בקערה. 3. מנקים את העלים של השומר, וחותכים גם אותו לרצועות דקות בדומה לרצועות התפוח. 4. מוסיפים את הויניגרט לימונים לקערה עם השומר והתפוחים, ומקפיצים קלות כדי שכל הסלט יצופה ברוטב.
|
|