מתכונים -
רטבים
|
רוטב שמנת ופטריות לפסטה.

רכיבים:
60 גרם חמאה
אגוז מוסקט, מגורר טרי
פלפל שחור, טחון טרי
מלח
60 גרם גבינת פרמז'ן, מגוררת
1 בצל בינוני, קצוץ
3 בצל ירוק ,או עירית קצוצה
5 שיני שום כתוש
1 חבילת פטריות שמפיניון
אופן ההכנה:
1. מחממים מחבת. מוסיפים את החמאה ומטגנים בה את הבצל עד שזה מתרכח ונהייה שקוף.
2. מתבלים בפלפל ואגוז מוסקט ומוסיפים את הפטריות.
3. מטגנים 2 דקות ומוסיפים את השום.
4. מטגנים עוד שתי דקות ומוסיפים את השמנת. מצמצמים מעט. 5. מוסיפים את הבצל הירוק או העירית. מוסיפים את הפרמז'ן.
6. בודקים מלח פלפל.
|
|