מתכונים -
כללי
|
רכיבים:
300 גרם קמח
10 גרם שמרים
10 גרם מלח
10 גרם סוכר
כפית כורכום
150 גרם מים
אופן ההכנה:
1.מערבבים בקערה את כל הרכיבים ומהשים בצד לפרק שמן של שעה לצורך התפחה.
2.מחממים תנור ל220 מעלות. מרדדים את הבצק לדף דק, חותכים לקוביות קטנות או לגודל אחר (לשיקול דעתכם).
3. מניחים על נייר פרגמנט. מכניסים לתנור ומורידים את הטמפרטורה ל140 מעלות. (חשוב לוודא שהשקדי מרק לא יאפו מדי וישארו בצבע צהוב).
4. אחרי כ-6-8 דקות, ברגע שהם פריכים, ניתן להוציא מהתנור.
|
|