שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מכינים תפוח אדמה מוקרם PDF הדפסה דוא
מתכונים - צמחוני

רכיבים:

 

7 תפוחי אדמה מבושלים, וחתוכים לקוביות
6 פלפלים ירוקים (לא חריפים)
1 בצל, פרוס
1 גבעול סלרי קטן, קצוץ
1 ליטר חלב
4 כפות קמח
4 כפות חמאה
½ כוס גבינה צהובה,  מגוררת


אופן ההכנה:


1. לחולטים את הסלרי בחלב במשך 5 דקות ומסננים.

2.  בקערה בינונית מערבבים את הקמח, חמאה מומסת ומערבבים היטב. מוסיפים חלב חם, לאט אל תוך התערובת תוך כדי ערבוב עד לקבלת קרם חלק.

3. מוסיפים את תפוחי האדמה, המלח והפלפל, ומבשלים 10 דקות.

4. מסירים מהאש, מוסיפים גבינה ומערבבים היטב.

5. מנקים את הפלפלים, חתוכים לחצאים לאורכם, להסיר את הזרעים וליצוק מעל את תפוחי האדמה.

 



חפשו מתכון נוסף: