רכיבים:
150 מ"ל שמן זית 1 שן שום קצוצה קליפת מגוררת מלימון אחד מיץ מ- ½ לימון 2 כפות חומץ יין לבן 1 כפית סוכר 1 כפית מלח גס 10 גבעולי פטרוזיליה, שטופים 5 ענפי טרגון, שטופים 10 גבעולי נענע, שטופים אופן ההכנה: 1. מערבבים היטב את כל הרכיבים במעבד המזון.
150 מ"ל שמן זית
1 שן שום קצוצה
קליפת מגוררת מלימון אחד
מיץ מ- ½ לימון
2 כפות חומץ יין לבן
1 כפית סוכר
1 כפית מלח גס
10 גבעולי פטרוזיליה, שטופים
5 ענפי טרגון, שטופים
10 גבעולי נענע, שטופים
אופן ההכנה:
1. מערבבים היטב את כל הרכיבים במעבד המזון.