שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מכינים איטריות לפסח PDF הדפסה דוא
מתכונים - מאכלים לפסח

רכיבים:


4 ביצים

קורט מלח

¼ כוס קמח מצה

½ כוס קמח תפוחי אדמה

מעט מרגרינה

 

אופן ההכנה:

 

1. טורפים היטב את הביצים , מוסיפים את המחל ומערבבים.

2. מוסיפים את קמח המצה ואת קמח תפוחי האדמה.

3. מחממים במחבת מעט מרגרינה. מוסיפים חצי מהתערובת ומבשלים (תוך כדי ערבוב מתמיד), עד שמתקבלת תערובת יציבה.

4. ממשיכים עם יתר התערובת באותה הפעולה.

5. מקררים את התערובת וחותכים לרצועות איטריות.



חפשו מתכון נוסף: