מתכונים -
בשר
|
רכיבים:
1 קילו חצילים
1 בצל
250 גרם בשר טחון
½ חבילת פטרוזיליה
3 כפות פלפל
250 גרם מרגרינה
1 כוס רסק עגבניות מדולל במים + מלח, פלפל, פפריקה מתוקה וצ`ילי גרוס
אופן ההכנה:
1. חותכים את החצילים והפלפל לקוביות. מגרדים את הבצל, מוסיפים לבשר ומערבבים.
2. מוסיפים תיבול ויוצרים קציצות.
3. מסדרים אותם בתבנית ושופכים מעל את השמן.
4. מערבבים מים ברסק עגבניות ומתבלים במלח, פלפל, פפריקה מתוקה וצ`ילי גרוס ויוצקים מעל הכל.
5. מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 160 מעלות למשך 45 דקות.
|
|