מתכונים -
בשר
|
סטייק ברוטב ווסטרשייר.
רכיבים:
2 כפיות שמן זית
140 גרם חתיכת פילה מניון
20 גרם חמאה
1 כף רוטב ווסטרשייר
1 כף ברנדי (אפשרות)
¼ כוס שמנת
1 כף פטרוזיליה טרייה, קצוצה דק
אופן ההכנה:
-
מחממים את השמן במחבת על להבה בינונית. מוסיפים את נתח הפילה, מפלפלים וממליחים. מטגנים במשך 3 -4 דקות על כל צד. מעבירים את הפילה לצלחת ומכסים בנייר כסף (על מנת שישמור על החום).
-
מוסיפים למחבת את החמאה (שומרים על חום בינוני במחבת) ומערבבים עד שהיא נמסה.
- מוסיפים את רוטב הווסארשייר, את הברנדי, השמנת, הפטרוזיליה הקצוצה, מלח ופלפל ומערבבים היטב. מבשלים במשך 3 -4 דקות, תוך כדי ערבוב, עד שהרוטב מגיע לנקודת רתיחה.
-
יוצקים מהרוטב על סטייק הפילה.
|
|