שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
איך מבשלים תירס חם PDF הדפסה דוא
מתכונים - צמחוני

רכיבים:


1 מקל חמאה

1 גביע גבינת שמנת

1 קופסת גרגירי תירס

מעט צ'ילי ירוק

מלח, פלפל, לפי הטעם

1 פלפל חלפיניו, קצוץ דק מאוד (לא חובה)

 

אופן ההכנה:


1. ממיסים את החמאה בסיר קטן על להבה נמוכה.

2. מוסיפים את גבינת השמנת ומערבבים במשך 3 דקות. מסירים מהאש.

3. מכניסים את יתר הרכיבים לתערובת הגבינה, מערבבים הטיב ומעבירים לתבנית אפיה עמוקה.

4. אופים במשך 35 דקות בטמפרטורה של 350 מעלות.



חפשו מתכון נוסף: