מתכונים -
צמחוני
|
רכיבים:
1 מקל חמאה
1 גביע גבינת שמנת
1 קופסת גרגירי תירס
מעט צ'ילי ירוק
מלח, פלפל, לפי הטעם
1 פלפל חלפיניו, קצוץ דק מאוד (לא חובה)
אופן ההכנה:
1. ממיסים את החמאה בסיר קטן על להבה נמוכה.
2. מוסיפים את גבינת השמנת ומערבבים במשך 3 דקות. מסירים מהאש.
3. מכניסים את יתר הרכיבים לתערובת הגבינה, מערבבים הטיב ומעבירים לתבנית אפיה עמוקה.
4. אופים במשך 35 דקות בטמפרטורה של 350 מעלות.
|
|