מתכונים -
פסטה
|
רכיבים:
כוס דחוסה של עלי בזיליקום
3 שיני שום
¼ כוס שמן זית
כף צנוברים
מלח, פלפל
חבילת ניוקי (500 גרם)
אופן ההכנה:
1. מערבלים במעבד מזון את עלי הבזיליקום, השמן, השום והצנוברים עד לקבלת עיסה חלקה.
2. מתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם.
3. מכינים את הניוקי לפי הוראות היצרן: מרתיחים שני ליטר מים ובזמן שהמים רותחים מכניסים את הניוקי לסיר. לאחר כשתי דקות, שהניוקי צפים על פני המים, מסירים מהאש ומסננים.
4. יוצקים את הרוטב על הניוקי ומגישים חם.
|
|