שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
סבג'י כרוב ותפוחי אדמה PDF הדפסה דוא
מתכונים - אוכל הודי



רכיבים:

 

3-4 כפות שמן צמחי

1 בצל גדול,  קצוץ בינוני

1 פלפל ירוק חריף,  קצוץ דק

2 - 4 שיני שום,  כתושות

1 עגבנייה בינונית,  חתוכה לקוביות קטנות

2 תפו"א בינוניים,  חתוכים לקוביות של 2 ס"מ

½ ראש כרוב ירוק,  קצוץ

½ כוס כוסברה טרייה,  קצוצה

1 כפית כמון טחון

1 כפית כוסברה טחונה

½ כפית כורכום

½ כפית סוכר

מלח לפי הטעם

½ כפית חרדל שחור

חופן עלי קארי


אופן ההכנה:


1. מחממים שמן בסיר ומוסיפים את הבצל לטיגון עד לריכוך. מוסיפים את הפלפל, השום, עלי הקארי והחרדל השחור וממשיכים לטגן עוד כ -3 - 4 דק' על אש בינונית תוך כדי ערבוב.

2. מוסיפים את העגבנייה, את תפו"א ואת כל התבלינים. מכסים את הסיר וממשיכים לבשל על אש קטנה - בינונית  (מידי פעם יש לערבב) עד לבישול חלקי של תפו"א.

3. מוסיפים את הכרוב וממשיכים לבשל עם מכסה סגור עד לריכוך הכרוב והוצאת כל הנוזלים ממנו. (כ-15 - 20 דק').

4. לבסוף מפזרים מעל עלי כוסברה טריים.



חפשו מתכון נוסף: