מתכונים -
אוכל הודי
|
רכיבים:
3-4 כפות שמן צמחי
1 בצל גדול, קצוץ בינוני
1 פלפל ירוק חריף, קצוץ דק
2 - 4 שיני שום, כתושות
1 עגבנייה בינונית, חתוכה לקוביות קטנות
2 תפו"א בינוניים, חתוכים לקוביות של 2 ס"מ
½ ראש כרוב ירוק, קצוץ
½ כוס כוסברה טרייה, קצוצה
1 כפית כמון טחון
1 כפית כוסברה טחונה
½ כפית כורכום
½ כפית סוכר
מלח לפי הטעם
½ כפית חרדל שחור
חופן עלי קארי
אופן ההכנה:
1. מחממים שמן בסיר ומוסיפים את הבצל לטיגון עד לריכוך. מוסיפים את הפלפל, השום, עלי הקארי והחרדל השחור וממשיכים לטגן עוד כ -3 - 4 דק' על אש בינונית תוך כדי ערבוב.
2. מוסיפים את העגבנייה, את תפו"א ואת כל התבלינים. מכסים את הסיר וממשיכים לבשל על אש קטנה - בינונית (מידי פעם יש לערבב) עד לבישול חלקי של תפו"א.
3. מוסיפים את הכרוב וממשיכים לבשל עם מכסה סגור עד לריכוך הכרוב והוצאת כל הנוזלים ממנו. (כ-15 - 20 דק').
4. לבסוף מפזרים מעל עלי כוסברה טריים.
|
|