מתכונים -
בשר
|
רכיבים:
8 נקנקיות טריות 5 תפוחים בינוניים 4 בצלים בינוניים 2 כפות חמאה 1 כף אבקת חרדל 2 כוסות קמח 4 כפות חומץ 4 כוסות סוכר חום מלח, פלפל לבן לפי הטעם
אופן ההכנה:
1. מבשלים את הנקניקיותבמים (בכיסוי חלקי), עד שהן מבושלות (כ - 10 דקות). מסננים את הנוזלים בצד.
2. מקלפים ופורסים את התפוחים והבצל ומכניסים לסיר אחר עם החמאה, 1 כפית מלח ו 1 כוס מים. מבשלים, מכוסה, במשך 30 דקות.
3. פורסים את הנקניקיות לפרוסות עבות.
4. מפזרים את הפרוסות בתערובת של קמח ואבקת החרדל. מערבבים עם תפוחים ובצלים. מוסיפים את הסוכר, חומץ ומעט פלפל לבן.
5. מכניסים לתבנית ולתנור לחום של 170 מעלות. אופים במשך 1 שעה. 6. מוציאים מהתנור, ממתינים 5 דקות ומגישים.
|
|