מתכונים -
כללי
|
רכיבים:
2 כוסות מאש שהונבט לתהליך ההנבטה - לחץ כאן 1 בצל גדול, קצוץ 3 גזרים, מגוררים בפומפיה גסה 3 קישואים, קלופים, חתוכים לחתיכות קטנות 4 כפות רוטב סויה 5 כוסות ציר מרק או 1 כף אבקת מרק, בטעם עוף או ירקות 2 כפות שמן 1 כף פפריקה מתוקה מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
1. בסיר רחב, מקפיצים את הבצל, עד שנהייה זהוב. מוסיפים את רוטב הסויה וממשיכים להקפיץ.
2. מוסיפים את הגזר ואת הקישואים, מערבבים היטב.
3. מוסיפים את המאש ואת ציר המרק/אבקת מרק. מוסיפים את הפפריקה ומערבבים היטב.
4. כשהתבשיל מתחיל לבעבע, מנמיכים את הלהבה למינימום, מכסים את הסיר ומבשלים עד שהמאש רכה.
|
|