מתכונים -
צמחוני
|
רכיבים:
2 כפות שמן זית
2 כפות בצל, קצוץ
¼ כוס אפונה ירוקה
1 עלה דפנה
½1 כוסות אורז יסמין יבש
3 כוסות מים
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
1. מחממים בסיר את השמן. מוסיפים את הבצל ומטגנים במשך 3 עד 5 דקות.
2. מערבבים אפונה ירוקה, עלה דפנה, ואורז יסמין.
3. יוצקים 3 כוסות מים לסיר ומוסיפים את המלח. 4. מגבירים את הלהבה עד לבינוני, לתת לנוזלים להתאדות. 5. מכסים את האורז ומסירים מהאש, לתת לשבת כ 40 דקות.
|
|