שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
סלט עלים PDF הדפסה דוא
מתכונים - סלטים

 


 

לסלט:

 

5 עלי חסה (רגילה, ערבית או אמריקאית)

½ צרור עלי רוקט

2  עגבניות שרי חצויות (לקישוט)

2 מלפפונים, קטנים, קצוצים דק

¼ בצל סגול, מפורק לטבעות.

שזיף חתוך לקוביות (או אפרסק או שתי תאנים או גרעיני רימון)

 

לרוטב:


½ כפית מחוקה של מלח
½ כפית מחוקה של פלפל
¼ כוס שמן זית
¼ כוס חרדל
כף גדושה ריבה
¼ כוס חומץ בן יין

 

אופן ההכנה:

 

1. מערבבים היטב את רכיבי  הסלט.

2. מוסיפים לצנצנת קטנה את רכיבי הרוטב, סוגרים הצנצנת ומנערים היטב, עד שהרוטב הופך לצבע אחיד.

3. יוצקים מהרוטב על הסלט ומערבבים.

 

 



חפשו מתכון נוסף: