לסלט:
5 עלי חסה (רגילה, ערבית או אמריקאית)
½ צרור עלי רוקט
2 עגבניות שרי חצויות (לקישוט)
2 מלפפונים, קטנים, קצוצים דק
¼ בצל סגול, מפורק לטבעות.
שזיף חתוך לקוביות (או אפרסק או שתי תאנים או גרעיני רימון)
לרוטב:
½ כפית מחוקה של מלח ½ כפית מחוקה של פלפל ¼ כוס שמן זית ¼ כוס חרדל כף גדושה ריבה ¼ כוס חומץ בן יין
אופן ההכנה:
1. מערבבים היטב את רכיבי הסלט.
2. מוסיפים לצנצנת קטנה את רכיבי הרוטב, סוגרים הצנצנת ומנערים היטב, עד שהרוטב הופך לצבע אחיד.
3. יוצקים מהרוטב על הסלט ומערבבים.
|