מתכונים -
בשר
|
רכיבים:
½ ק"ג קמח
½ שקית שימרית
מעט מלח
מים לפי הצורך
למלית:
¼ ק"ג בשר טחון
2 בצלים, קצוצים דק
שמן לטיגון
פלפל שחור
מלח
בהרט
אופן ההכנה:
1. מנפים את הקמח (לא חובה), מוסיפים מלח, שימרית ומים לפי הצורך.
2. לשים לבצק רך וגמיש, משהים בצד להתפחה במשך שעה וחצי.
3. מטגנים את הבשר עם הבצל עד להזהבה . מוסיפים מלח , פלפל שחור ובהרט ומערבבים היטב.
4. יוצרים מהבצק כדורים קטנים בגודל כדוריי פינג פונג בערך, מרדדים כל כדור לעלה , ממלאים בבשר ומהדקים לסגירתו.
5. מטגנים בשמן חם, מזהיבים ומשגיחים מאוד שלא לשרוף אותם. (הסמבוסקים מזהיבים מהר מאוד). לאחר ההזהבה מוציאים מהשמן ומניחים על נייר סופג.
|
|