הרשמה
מתכונים
כללי
סוגי בשר
מתכוני בשר
אוכל טבעוני
צמחוני
מתכונים לסלטים
מרקים
דגים ופירות ים
פשטידות וקישים
אוכל אסייתי
אוכל הודי
פסטות ואוכל איטלקי
מתכונים דלי קלוריות
דברי מאפה
מטוגנים ופסטלים
מאכלי חגים
מתכונים לחנוכה
מתכונים לשבועות / חלבי
מתכונים לפורים
מתכונים לפסח
מתכונים לראש השנה
מתכונים למנות אחרונות ולקינוחים
מתכונים לעוגות
מתכונים לעוגיות
מליות
מתכונים לממרחים
מתכונים לרטבים
מתכונים לסנדוויצ'ים
קוקטיילים ומשקאות
קפה ומשקאות חמים
מזון לתינוקות
מתכונים מיוחדים לחולי צליאק
מילון מונחים קולינרי
פטנטים וטיפים לבישול ואפייה
פולי קפה
איך מצמצמים רוטב
מתכונים
-
מילון מונחים קולינרי
מה זה בעצם ?
צמצום הינה רתיחה של נוזל (בד"כ של רוטב) הגורמת תהתאדות המים ולהתטמצמות הנוזל בסיר.
חפשו מתכון נוסף:
מתכונים
|
אודותינו
© כל הזכויות שמורות למשפחת פריד.
צור קשר
XHTML
CSS