מתכונים -
בשר
|
כרעיים עוף ברוטב דבש (דיאטטי)
רכיבים:
4 כרעי עוף
למרינדה:
2 כפות דבש 4 כפות סויה שורש ג‘ינג‘ר טרי קטן, מגורר כפית גדושה שום כתוש כפית גדושה חרדל דיז‘ון
אופן ההכנה:
1. מערבבים היטב את חומרי המרינדה. 2. מניחים את כרעי העוף על תבנית אפייה מכוסה בנייר אפייה. 3. יוצקים מעל את המרינדה. 4. מכסים בנייר אלומיניום ואופים בחום בינוני- גבוה כשעה. ( מורידים לקראת סוף האפייה להשחמה).
הערה: ניתן להוסיף לתבנית ירקות שורש כמו: בטטה, תפוחי אדמה, דלעת וגזר.
|
|