מתכונים -
מאכלים לראש השנה
|
רכיבים:
7800 גר' כבד אווז טרי
כוס מיץ רימונים טבעי
כוס יין אדום
כף סוכר חום
2 כוכבי אניס
2 מקלות קינמון
ענף טימין
פלחי בטטה צלויים - לקישוט
אופן ההכנה:
1. פורסים את כבד האווז לפרוסות בעובי של סנטימטר אחד.
2. צולים על גריל פחמים לוהט כ 2 דקות מכל צד (יש להיזהר מהתלקחות).
3. ממסים את הסוכר במחבת ,מוסיפים את היין ,מיץ הרימונים ויתר החומרים.
4. מבשלים יחד כ-עשר דקות עד לריכוז הטעמים והתחברות הרוטב.
5. מניחים פלחי בטטה כמצע ומניחים מעל פרוסות כבד אווז.
6. יוצקים ממעל רוטב ומגישים חם.
|
|