שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
כבד אווז שוחה ברוטב רימונים PDF הדפסה דוא
מתכונים - מאכלים לראש השנה

רכיבים:

 

7800 גר' כבד אווז טרי

כוס מיץ רימונים טבעי

כוס יין אדום

כף סוכר חום

2 כוכבי אניס

2 מקלות קינמון

ענף טימין

פלחי בטטה צלויים  - לקישוט

 

אופן ההכנה:

 

1. פורסים את כבד האווז לפרוסות בעובי של סנטימטר אחד.

2. צולים על גריל פחמים לוהט כ 2 דקות מכל צד (יש להיזהר מהתלקחות).

3. ממסים את הסוכר במחבת ,מוסיפים את היין ,מיץ הרימונים ויתר החומרים.

4. מבשלים יחד כ-עשר דקות עד לריכוז הטעמים והתחברות הרוטב.

5. מניחים פלחי בטטה כמצע ומניחים מעל פרוסות כבד אווז.

6. יוצקים ממעל רוטב ומגישים חם.



חפשו מתכון נוסף: