מתכונים -
מאכלים לראש השנה
|
רכיבים:
1 ק"ג כבד עוף טרי ונקי
3 בצלים סגולים בינוניים, חתוכים לטבעות
2 שיני שום
1 כף חרדל
1 כף דבש
שמן זית לטיגון
מלח, פלפל
תבלין לגריל עוף
מעט אגוז מוסקט
מעט תבלין לשווארמה
אופן ההכנה:
1. במחבת בינוני מטגנים את טבעות הבצל עד שהוא מזהיב.
2. מוסיפים את שיני השום ואת הכבדים ומטגנים במשך 3 דקות. (בהן הופכים את הכבדים על כל צדדיהם).
3. מוסיפים את יתר החומרים ומבשלים על להבה נמוכה במשך 7 דקות נוספות.
|
|