שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
אוסובוקו עגל חלב עם דבש ותפוחים PDF הדפסה דוא
מתכונים - מאכלים לראש השנה

הכמויות מיועדות להכנת 6 מנות.

 

רכיבים:

 

6 יחידות אוסובוקו עגל חלב במשקל של 300 גרם

1 כוס של יין אדום

1 כוס דבש/סילאן

שמן זית לטיגון

מיץ מלימון אחד

פלפל שחור, מלח

1 ליטר של ציר עגל

מעט קמח

1 גבעול רוזמרין

2 תפוחים, קלופים וחתוכים

1 גבעול טימין

 

אופן ההכנה:

 

  1. מתבלים את נתחי הבשר בפלפל ומלח, מקמחים ומטגנים בשמן בסיר רחב,  עד אשר הבשר משחים.
  2. מוסיפים את הלימון והדבש. כאשר מתקבלים  גווני הקרמל, יש להוסיף את ציר העגל והיין.
  3. מוסיפים את  הטימין ואת עלי הרוזמרין, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה, למשך שעה, עד אשר הבשר נהיה רך.
  4. לבסוף, מוסיפים את התפוחים ומבשלים במשך רבע שעה.

מומלץ:  להגיש על גבי פירה תפוחי אדמה.



חפשו מתכון נוסף: