מתכונים -
מאכלים לראש השנה
|
רכיבים:
1 חסה, שטופה וחתוכה
1 שקית עלי בייבי
50 גרם שקדים, קלופים ומטוגנים גרגירים מרימון אחד
לרוטב:
¼ כוס מיץ לימון ½ כוס שמן רגיל 2-3 כפות דבש הדרים 1/2 כפית מלח מעט פלפל לבן
אופן ההכנה:
1. מכניסים את חומרי הרוטב לצנצנת, סוגרים את המכסה ומנערים היטב. מכניסים למקרר למשך הלילה.
2. 5 דקות לפני ההגשה, ממלאים את קערת ההגשה בעלי החסה ועלי הבייבי, מוסיפים את גרגירי הרימון ואת השקדים.
3. מנערים שוב את הרוטב ויוצקים אותו על הסלט.
|
|