מתכונים -
פשטידות וקישים
|
רכיבים:
4 בטטות בינוניות
2 כפות קמח תופח
2 ביצים
2 כפות בצל מטוגן עם מעט שמן
2 כפות חמאה או מרגרינה
קמצוץ פטרוזיליה, קצוצה
לפי הטעם מלח ופלפל
אופן ההכנה:
1. אופים במיקרוגל את הבטטות עם הקליפה במשך 12 דקות. (מומלץ להפוך במהלך האפייה).
2. מצננים את הבטטות ובעזרת כף מוציאים את התוכן שלהן לקערה.
3. יש להניח את הבצל המטוגן על נייר מגבת לספיגת עודפי השמן או להשתמש בבצל מטוגן קנוי.
4. להוסיף את שאר החומרים ולערבב היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
5. מעבירים את הבלילה לתבנית פאי עגולה ואופים בחום בינוני במשך 40 דקות או עד שהפאי משחים.
|
|