מתכונים -
מאכלים לראש השנה
|

רכיבים:
250 גרם אטריות קדאיף
350 גרם של גבינת ריקוטה ללא מלח
100 גרם של חמאה מומסת
לסירופ:
1 כוס סוכר
1 כפית מי ורדים
1 כוס מים
אופן ההכנה:
הסירופ:
1. מרתיחים את המים עם הסוכר ומערבבים, עד שמתקבל סירופ אחיד. מוסיפים את מי הורדים ומערבבים.
הכנאפה:
- יוצקים על גבי מחבת בקוטר 26 את החמאה ומשטחים את אטריות הקדאיף, כך שהשומן יכסה את האטריות.
- מעל הקדאיף מניחים את גבינת הריקוטה בצורה אחידה ומחממים על אש בינונית.
- הופכים את הכנאפה תוך כדי בישול כך שישהה על כל צד במשך 15 דקות.
- בסיום בישול הכנאפה, יש להפוך את הכנאפה על המחבת, כך שהגבינה תישאר בתחתית.
- לבסוף, יש יוצקים את סירופ הכנאפה מעל, פורסים לריבועים ומגישים.
|
|