מתכונים -
אוכל הודי
|
רכיבים:
½ ק''ג חזה עוף חתוך לרצועות דקות
½ ק''ג קמח חומוס (לא קלוי)
1 כפית מלח
¼ כפית הינג
3 כפות כוסברה טרייה, קצוצה
1 פלפל ירוק חריף קצוץ (לפי רמת החריפות הרצויה)
2 כפיות שום, כתוש
2 כפיות ג'ינג'ר, כתוש
½ כפית כוסברה יבשה, טחונה
½ כפית כמון טחון
1 ביצה
אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל החומרים (פרט לעוף). תוך כדי בחישה מוסיפים מים עד לקבלת בלילה יציבה.
2. מחממים שמן עמוק לטיגון.
3. טובלים את פיסות העוף בבלילה תוך הסרת עודפי הבלילה, ומטגנים עד להזהבה.
4. מנקזים עודפי שומן ומגישים חם.
|
|