מתכונים -
בשר
|
רכיבים:
2 קופסאות שימורי חומוס מבושל (או 2-3 כוסות חומוס מושרה)
1 ק"ג בשר ראש, פרוס
6 שיני שום, קצוצות
1 כף פפריקה אדומה בשמן
1 כף כורכום
1 כפית ציל'י גרוס (לאוהבי החריף ניתן להוסיף עוד)
¼ כוס שמן
מים
אופן ההכנה:
- לטגן קלות את הבשר במעט שמן, להוסיף את החומוס והשום.
- בקערית קטנה לערבב את השמן והתבלינים. לשפוך על תכולת הסיר.
- לכסות במים עד גובה החומוס. להביא לרתיחה ולהנמיך. לבשל שעה וחצי עד לצמצום הנוזלים.
|
|