מתכונים -
אוכל הודי
|
רכיבים:
500 גר' נתחי עוף ללא עצמות (מומלץ פרגיות)
2 מקלות קינמון
2 - 3 עלי דפנה
1 תרמיל הל שחור
2-3 ציפורן שלם
2 בצלים בינוניים, מגורדים
1 כפית שום כתוש
1 כפית גינג'ר כתוש
1 עגבנייה מגוררת או 2 כפות רסק עגבניות
4-5 כפות קשיו טחון
2 כפות זרעי מלון טחונים
½ כוס שמנת
½ כפית כורכום
½ כפית צ'ילי חריף
½ כפית גרם מסאלה
מלח לפי הטעם
גהי/שמן צמחי לטיגון
מעט כוסברה טרייה
אופן ההכנה:
1. מחממים גהי/שמן צמחי בסיר ומטגנים את התבלינים השלמים במשך 2 דקות.מוסיפים בצל,שום וג'ינג'ר ומטגנים עד להשחמה קלה.
2. מוסיפים עגבנייה, קשיו טחון, זרעי מלון ואת התבלינים הטחונים ומעט מים ומבשלים במשך 3 דקות.
3. מוסיפים את העוף וממשיכים לבשל עד שהעוף מוכן.
4. מוסיפים את השמנת וממשיכים לבשל עוד 3-5 דקות,מקשטים בכוסברה טרייה ומגישים.
|
|