שתפו בפייסבוק
 
הרשמה
בשר אדום בריא PDF הדפסה דוא
מתכונים - בשר

קדירת כתף בשר ביין.

 

רכיבים:

 

1 ק"ג בשר בקר, כתף או שריר
1 בצל, קלוף וקצוץ
10 שיני שום, קלופות וקצוצות
1 בקבוק יין אדום יבש
מלח, פלפל
מעט אבקת מרק עוף
10 תפוחי אדמה, קלופים

 

אופן ההכנה:

 

1. מטגנים את הבצל שנהייה שקוף, מוסיפים את השום וממשיכים בטיגון ( חשוב שלא להשחים את הבצל ).
2. מוסיפים את הבשר תוך כדי ערבוב כדי שיקבל גוון מכל הכיוונים.
3. מתבלים ומוסיפים כ- ¾ בקבוק יין עד לכיסוי הבשר ביין, מבשלים על אש גבוהה עד לרתיחה ואז מעבירים לאש קטנה לבישול של כשעה ורבע. (כל זמן מסויים מערבבים).
4 . מוסיפים את תפוחי האדמה וממשיכים את הבישול עוד כ- ¾ שעה או עד שהתפוחים מתרככים. (אם חסרים נוזלים מוסיפים את יתרת היין וכן ניתן להוסיף מים לפי הצורך).



חפשו מתכון נוסף: