מתכונים -
רטבים
|
מתאימה מאוד לפרגיות ונתחי עוף שונים, מצויינת לדגים.
רכיבים:
1 כף פפריקה מרוקאית ½ כף פפריקה מרוקאית חריפה 1 כף כמון ¼ כף כורכום ¼ כף "ראס אל חנות" - תערובת תבלינים מרוקאית (ניתן להשיג בחנות תבלינים) 3 שיני שום, קצוצות מלח שולחן פלפל גרוס דק 2 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל החומרים יחד כולל שיני השום הקצוצות.
2. מכניסים לתערובת המרינדה את חלקי העוף/הדג ומערבבים בעדינות.
3. משהים את העוף/הדג במרינדה במשך שעה לפחות לפני הצלייה.
|
|